top of page

Sponsorit

Aktia

Loviisa

 

Loviisan Taekwondo -seura on ollut Aktian asiakkaana seuran perustamisesta alkaen. Yhteistyö ja kumppanuus ovat merkittävä apu seuralle.

Fortum

Loviisa

 

Fortumin Loviisan voimalaitos tuottaa noin 10 prosenttia Suomen sähköstä. Voimalaitoksella työskentelee päivittäin noin 600 työntekijää. Pidämme sähköntuotantomme turvallisena, luotettavana ja kilpailukykyisenä noudattamalla jatkuvan parantamisen periaatetta kaikessa toiminnassamme. 

Loviisan kaupunki

Loviisa

 

Loviisa – pieni kaupunki, suuria elämyksiä. Lovisa – liten stad, stora upplevelser.

 

LPOnet

Loviisa

 

LPOnet Oy Ab on Puhelinosuuskunta LPO on asiakasomisteisen osuuskunnan tytäryhtiö. LPOnet hoitaa liiketoiminnan ja panostaa itä-uusmaalaisena tietoliikenneyhtiönä vahvasti uudenaikaisiin valokuituverkkoihin, internet- ja tv-palveluihin ja paikalliseen asiakaspalveluun.

 

Toimintavarma valokuituverkko varmistaa Loviisan asukkaille ja yrityksille moderneja tietoliikenne- ja tv-palveluita- nyt ja ainakin seuraavat 50 vuotta. Tämä tuo Loviisan alueelle tärkeää elinvoimaisuutta pitkälle tulevaisuuteen. Paikallinen palvelee paremmin.

Yhteistyökumppanit

BudoNordFinland

Loviisa

 

BudonordFinland on kamppailuvarusteita myyvä verkkokauppa. BuNordFinland on perheyritys ja toimipiste on Loviisassa. Edustamat tuotemerkit ovat Budo-Nord ja Fighter. Keskusvarasto sijaitsee Ruotsissa. 

Prosky

Heikki Strid, Lars Törnqvist 

 

Prosky on Heikki Stridin ja Lars Törnqvistin valokuvausta ilmasta käsin toteuttava yritys Porvoossa. Loviisan Taekwondo Hwang ry:n toimintaa Proskyfoto on tallentanut muutaman vuoden verran ja valokuvaajakumppanuus vahvistui keväällä 2015 verkkosivuprojektin myötä. 

Viidakkotohtori

Loviisa

 

Viidakkotohtori on hyvinvoinnin verkkokauppa. Viidakkotohtorin verkkokauppaan on valittu vain Viidakkotohtori-perheen itse-testaamiaan, hyvinvointiin positiivisesti vaikuttavia valmisteita ja laitteita.
Perheyrityksen toimipiste on Loviisassa.

bottom of page